Pracovník světla I.

26.10.2012 03:15

Celý text zde: okno-do-avalonu.webnode.cz/poselstvi-proroctvi/jeshua-ben-joseph/pracovnik-svetla-i-/

Jeshua prostřednictvím Pamely Kribbe

Identita Pracovníka Světla

Pracovníci Světla jsou duše, které nesou silnou vnitřní touhu šířit Světlo — poznání, svobodu a sebelásku — na Zemi. Cítí to jako své poslání. Často jsou přitahováni k duchovnu a k nějakému druhu terapeutické práce.

Pracovníci Světla velmi hluboce pociťují své poslání a díky tomu se často cítí být jiní než ostatní lidé. Prožíváním různých překážek na své cestě je život provokuje, aby našli svou vlastní jedinečnou dráhu. Pracovníci světla jsou téměř vždy spíše samotáři, kteří nezapadají do „standardních“ sociálních struktur.

Poznámka k pojmu „Pracovník Světla“

Slovní spojení „Pracovník Světla“ může vzbuzovat nedorozumění tím, že pozvedá jistou skupinu duší nad ostatní. Může to být bráno jako náznak toho, že tato určitá skupina je nějak nadřazená nad ostatní, tj. nad ty, co „neusilují o světlo.“ Celá tato myšlenka je proti podstatě a smyslu Pracovníka Světla. Pojďme si krátce vysvětlit, co je na těchto myšlenkách mylné.

Předně, tvrzení nadřazenosti jsou obecně poněkud prostomyslná. Blokují váš růst ke svobodnému a milujícímu vědomí. Za druhé, Pracovníci Světla nejsou „lepší“ či „vyšší“ než kdokoli jiný. Jednoduše mají jen jinou historii než ti, kteří do této skupiny nepatří. Díky své specifické historii, o které budeme za okamžik hovořit, mají jisté psychologické rysy, které je jako skupinu odlišují. Za třetí, každá duše se v jistém stádiu rozvoje stane Pracovníkem Světla, tudíž označení „Pracovník Světla“ není vyhrazený jen omezenému počtu duší.