Nová Země I.

26.10.2012 03:18

Jeshua skrze Pamelu Kribbe

Celý text zde: okno-do-avalonu.webnode.cz/poselstvi-proroctvi/jeshua-ben-joseph/nova-zeme-i/

V těchto dnech a v tomto věku dochází na Zemi k přeměně. Přichází úsvit nového vědomí, který dříve či později nabude hmotné podoby. Jak k této přeměně dojde, jaký tvar bude mít, není zcela ustálené. Budoucnost je vždy nejasná. Jedinou skutečně danou věcí je tento moment, který je nám dán: Teď. Z tohoto Teď pramení nespočet možných cest, nekonečná síť možných budoucností.

Na základě minulosti dokážeme předvídat, že určitá budoucnost je pravděpodobnější než ty jiné, volba je ovšem vždy na nás samotných. Jste to vy, kdo rozhodne, zda necháte minulost určovat vaši budoucnost!

Předpovědi jsou vždy založené na pravděpodobnostech. Pravděpodobnosti souvisí s minulostí. Ve vás jako v lidech je síla na to, rozloučit se s minulostí a vydat se na cestu, která bude mít jiný směr. Jste obdařeni svobodnou vůlí. Máte sílu se změnit, znovu se stvořit. V této síle spočívá vaše božství. Je to nadání tvořit z ničeho (tvořit ex nihilo). Tato božská síla patří k vaší nejhlubší podstatě.

Mluvíme-li o tomto dni a věku jako o době přeměny, nikdy nezapomeňte na to, že vy sami jste mistrem své vlastní reality. Neexistuje nic takového jako předurčený Plán či Vesmírná Moc, která ovládá vaši individuální cestu duše či vaši jedinečnou sílu tvořit vlastní realitu. Takhle to nefunguje. Každá duše na Zemi prodělá tuto přeměnu způsobem, který je v souladu s jejími vnitřními dispozicemi. Existuje mnoho realit. Realita, již si zvolíte, bude odpovědí na vaše niterné potřeby a přání.

Co činí toto období (přibližně 1950 – 2070) zvláštním je, že dochází k ukončení dvou rozdílných cyklů vědomí: osobního cyklu (či souboru osobních cyklů) a planetárního cyklu. Dokončení těchto cyklů se shoduje, a proto jeden posiluje druhý.

Pro část lidstva se blíží dovršení jejich osobních cyklů pozemských životů. Většina duší, kterých se toto dovršení týká, jsou Pracovníci Světla. O této skupině duší Pracovníků Světla budeme mluvit detailněji. Nyní bychom rádi vysvětlili podstatu tohoto osobního cyklu: co znamená projít tímto cyklem a jaký je smysl žít všechny tyto komplikované životy na Zemi.

Osobní karmický cyklus

Pozemské životy, které prožíváte, jsou součástí většího cyklu vaší duše. Tento cyklus byl navržen tak, aby vám umožnil plně prožít dualitu. V průběhu tohoto cyklu jste zakusili, jaké to je být mužem a ženou, být zdravý a nemocný, být bohatý a chudý, být „dobrý“ i „zlý“. V některých životech jste byli v intenzivním styku s materiálním světem, byli jste farmářem, dělníkem či řemeslníkem. Existovaly také životy, jež byly více orientované na spirituálno a ve kterých jste uvnitř sebe nesli silné vědomí svého spirituálního původu. V těchto životech jste tíhli k náboženským činnostem. Také jste prošli životy, ve kterých jste prozkoumali světské oblasti moci, politiky atd. Též mohly existovat životy, ve kterých jste se oddali uměleckému vyjádření sebe sama.